My Blog

Gemarineerde geitenkaas

by JP Flikweert on 10 januari 2017 No comments

Ingrediënten voor 500ml:

  • 300 gram geitenkaas in blokjes (of 450 gram feta in blokjes)
  • 2 schijfjes citroen
  • 1 eetlepel venkelzaad
  • 1 eetlepel mosterdzaad
  • 2 stukjes steranijs
  • 2 laurierblaadjes
  • 6 jenever bessen
  • 2-3 kruidnagels
  • 3-4 teentjes knoflook
  • Udo’s Choice olie

 

Neem een pot of weckfles waar minimaal 500ml. in past.

Vol de pot met de blokjes kaas en de overige ingrediënten. Vol de fles af met de Udo’s olie.

 

Sluit de fles en laat hem minimaal 2 dagen in de koeling staan.

 

Gekoeld is de gemarineerde kaas 2 – 3 maanden houdbaar.

JP FlikweertGemarineerde geitenkaas

Join the conversation